Kärlek, Alla hjärtans dag och Groovy kind of love
För mig är inte den här dagen på året den viktigaste dagen att visa min uppskattning för mina nära och kära, det gör jag vilken dag som helst på året, bara tillfället är det rätta och framförallt då det behövs som mest.
 
                                                                                                     Foto: Pernilla Alvin
Igår fick jag höra ett av de vackraste citat jag har hört på länge då en åtta-årig kille gav en del av förklaringen till det här med kärlek och att man inte alltid kan styra över den och hans svar var att: "Kärlek kommer hela tiden." För visst är det så. Du kan inte värja dig från den oavsett hur mycket du än försöker. Har den väl hittat dig så är du fast och allt du då önskar är att den är besvarad. Och är den inte besvarad så var den inte menad och du kommer hitta kärleken någon annanstans. Det viktigaste är att den kärlek som du upplever är äkta och ärlig!
 
 
Jag minns fortfarande den första gången som jag mötte min mans blick och jag förstod att det var honom som jag ville dela resten av mitt liv med. När hjärtat talade om för mig att det här är den rätta för dig, det är den här mannen som kommer att göra dig lycklig och det är han som kommer att stå vid din sida alla stunder oavsett vad. Den mannen som kommer att vara lojal mot dig, den person som ser dig som det viktigaste av allt och kommer bära dig när du inte orkar själv, den som kommer att få dig att skratta då du behöver det som mest. Den mannen som ser dig för den du är och älskar dig för just det! Håkan, du och jag, genom hela livet!
 
Ikväll, som varje annan dag, njuter jag av att det är du och jag, att det finns tid för dig och mig, att vi skapar tid för oss och de vi är. Det är precis som Phil Collins sjunger, A groovy kind of love!
 
"When I'm feeling blue, all I have to do
Is take a look at you, then I'm not so blue
When you're close to me, I can feel your heart beat
I can hear you breathing near my ear
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love
Anytime you want to you can turn me onto
Anything you want to, anytime at all
When I kiss your lips, ooh I start to shiver
Can't control the quivering inside
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love, oh
When I'm feeling blue, all I have to do
Is take a look at you, then I'm not so blue
When I'm in your arms, nothing seems to matter
My whole world could shatter, I don't care
Wouldn't you agree, baby you and me got a groovy kind of love
We got a groovy kind of love
We got a groovy kind of love, oh
We got a groovy kind of love"
                                                        Phil Collins
 
Ta hand om dig!