Måndagstankar
Ibland behöver jag bara få göra saker där kroppen och fingrarna styr och ingen hjärna är med och lägger sig i vad jag gör. Att bara kunna koppla bort tankarna och gå helt in för att göra något kreativt och fysiskt där bara lusten får styra.
När jag sedan "vaknar upp" ur det jag har håller på med så vet jag knappast om hur det har gått till det som jag har skapat med hjärta och själ. För det är väl så jag får se det? Att i det som jag har gjort har jag låtit sinnena styra, hjärnan har fått vila och inte vara med den här gången. 
 
 
 
När jag väl tar mig ur den här känslan och hjärnan har fått börja vara med igen så är kroppen oftast fylld av energi och endorfiner. Oavsett om det är ett träningspass som jag har tagit mig igenom ,vore hjärnan med där så skulle den ha sagt stopp för länge sedan, eller om jag dekorerar en tårta med en massa pilliga små saker så är känslan densamma. Hjärnan behöver inte alltid vara med i alla lägen. Jag tror till och med att kroppen mår bra av att få jobba ibland utan att den ska vara med och styra och ställa, för ibland så gör den bara det värre och man övertänker det man håller på med. Det blir en ständig kamp där kroppen och knoppen strider mot varandra och ingen vill aldrig riktigt ge sig och då är risken stor, iallafall hos mig, att hjärnan är den som segrar. Men ibland så måste man faktiskt inse att man bara ska göra!
 
Ta hand om dig!