Drömmar har inget bäst före datum!
Jag lär mig något nytt varje dag och det gäller att ta vara på all den kunskap som jag får. Av alla dessa nya intryck och lärdomar som jag berikas med gäller det att göra något av dem, något som jag känner att just jag har värde av och utvecklar mig som människa. 
Ibland kan det vara svårt att se hur olika prövningar och utmaningar ska leda till något bättre, hur jag ska orka och hur jag ska kunna gå vidare från där jag står. Ta de där kliven, våga ta det där steget och se bakom de hinder som eventuellt finns framför mig.
 
 
"Drömmar har inget bäst före datum!" och det är så rätt! För hur ska drömmars tid ta kunna ta slut? Hur ska de visioner som jag har kunna tyna bort? Det kan de inte. De kanske slumrar ibland, men de finns alltid där någonstans och drömmar kan bli verklighet. Det är bara min vilja och min beslutsamhet som bestämmer hur lång tid det ska ta. Det gäller att bygga upp det mod som krävs, använda den kunskap jag fått, ta mig an de hinder som finns och ge mig den på att det ska fungera. Om det händer idag eller imorgon? Jag vet inte men mina drömmar har inget bäst före datum... Har dina?
 
Ta hand om dig!