Äta bör man!
Jag älskar värmen vi har nu och jag älskar att äta mat. Men de två sakerna går sällan ihop så där jättebra. 
När det är varmt blir iallafall inte jag så värst hungrig och det här att äta blir något som blir ett måste mer eller mindre. 
Det är klurigt att komma på vad man ska äta och det får gärna gå fort och lätt så att man inte behöver stå i köket någon längre stund. Maten får gärna vara till största delen kall och inte innehålla för mycket ingredienser. Ja, många parametrarna ska stämma som ni förstår.
Idag gjorde vi det väldigt enkelt för oss så vi fixade lite lyxigare variant av korv med bröd, och det har fött upp fler än vad det har tagit ihjäl som min man brukar säga ibland. 
Men med ett korvbröd, sallad, gurksallad, tomat, rödlök, räksallad och så klart en stekt korv, inte grillad av förklarliga skäl, med senap och ketchup så var middagen fixad och färdig på nolltid med minimal tid i köket. Så kanske ett middagstips till någon som sliter sitt hår och inte vet vad han eller hon ska hitta på.

Alla göromål som behöver/ska/vill göras fixar vi på förmiddagarna eller innomhus. Jag har till exempel passat på att måla lite i den nedre hallen nu i ett par dagar, med mycket pauser och har funderingar på att dra igång ett nytt projekt imorgon. Vi får se hur det blir med det.
Nu päser vi vidare här i den härliga värmen och så får vi se vad som orkas med här ikväll. Kanske ingenting, men det är lika bra det också!

Ta hand om dig!