Bygga golv och drömma om möbler
 
Idag har det hänt lite saker här på Åkerdala. Ingenting som än så länge syns, men det har tagits hem material för att bygga. Det vi ska bygga är ett litet trallgolv på vår lilla uteplats där vi sitter oftast när vi äter eller fikar. Just nu är det en gjuten betongplatta där och det är varken snyggt, bekvämt eller praktiskt och då min man är lite klurig och händig så bygger han så gärna ett golv (det var hans idé).
 
Jag är ju mer för de stunder då det gäller att piffa och inreda, eller heter det utreda när man gör det utomhus?, och vill att allt eller iallafall det mesta ska vara estetiskt tilltalande samtidigt som det ska vara praktiskt och användbart. Det kan vara en stor utmaning ibland och då gäller det att ha is i magen och fundera och planera innan man bara gör då risken annars är stor att det blir gör om gör rätt.
Något som jag skulle vilja ha när det nya trallgolvet är på plats är en ny möbelgrupp. Jag skulle gärna vilja ha en vit och i trä, men det är inte så lätt att hitta för en någorlunda överkomlig peng. Det är mycket plast- och aluminiummöbler när jag tittar runt på olika hemsidor, vilket jag inte vill ha utan vill ha naturliga material och min dröm är en Grythyttan med runt bord och sex stolar, men då är vi uppe i ganska höga summor... Jag får väl satsa på att göra som hon som skrapade Triss imorse och skrapa fram fem miljoner eller bara helt enkelt fortsätta dröma och spara ihop en slant.
 
Nu ska jag fortsätta att njuta av Sveriges vinst i VM och ta tag i ett litet träningspass! Vad ska du göra?
 
Ta hand om dig!