För syns skull
Jag vet inte om det är den tropiska hettan och den väldigt fuktiga luften som gör att det mesta fungerar lite som det själv vill. Har suttit här vid datorn ett tag nu och försökt att få någon rätsida på det hela för att kunna skriva ett inlägg, men det vill sig inte riktigt... Vi får väl se vad det blir i slutänden...
 
Idag började min man jobba igen efter hans välbehövliga fyra veckor av ledighet. Jag har dock tyckt att det har varit tomt och tyst här idag, vilket gör att jag fyller min dag med en massa saker, både det som är nödvändigt och bara mest för nöjes skull.
 
 
 
Kors i taket så tog jag mig i kragen och beställde tid hos optikern för en synundersökning och ska dit lite senare i veckan. Det har varit något som jag har dragit på ett bra tag nu men när jag väl tog tag i det, gjorde bokningen via nätet, så var det gjort på två minuter. Ibland är jag imponerad av mig själv hur jag kan skjuta upp saker på mer eller mindre obestämd tid då det bara tar en nanosekund att göra det, när jag väl väljer att genomföra det. Kan kanske vara att jag inte riktigt vill veta resultatet av det som optikern kommer fram till... 
Det är flera år sedan som jag var hos optikern senast och då jag tyckt att det har fungerat skapligt med de "läsglasögon" som jag köpte då så har det inte blivit av att ta tag i det. Men när "problemen" blir mer och mer ohållbara och svåra att ignorera är det lika bra att ta tag i dem.
Jag har nu en längre tid haft lite problem med synen i vissa lägen och ibland när jag ska läsa på olika saker så är texten inte riktigt läsbar. Om det beror på mina ögon, vilket jag absolut INTE tror 😉, eller om det är texten som skrivits så suddig och liten, tror jag mer på 😂. Vi får väl se vad det blir för utgång av det hela.
 
Min tanke annars idag hade varit att fortsatt med sovrumsrenoveringen och elementmålning. Men med den luftfuktighet som vi har idag så valde jag att låta den bero en dag eller två för att få det bästa resultatet. Jag ska själv spraymåla dem så det kan hända att det får göras om ett par gånger innan det blir ett, av mig, godkänt resultat. Jag tycker att det är lite svårt det här med att spraya i ett lagom tunnt lager så att det inte rinner, men det ska ändå vara så pass tjockt att det täcker bra. Hm... det är klurigt det där, men det kanske blir ett uppdrag för morgondagen!
 
Ta hand om dig!