Lite av varje
Jag gillar dagar där jag kan göra lite olika saker. Att göra och bli färdig, se skillnaden mellan före och efter ger mig en sådan tillfredsställelse och nöjdhet som är svår att beskriva. Fragment av den första tapeten som fanns i detta rum i huset anno 1919. 
Idag har varit en bra dag med innegöra då vädret har bjudit på regn och åska. Jag har dragit igång mitt nästa projekt, smygstartade igår, vilket är att renovera det blivande sovrummet. 
Jag har bilden klar för mig i huvudet hur det ska se ut när det är färdigt, men jag har mentalt ställt in mig på att det får ta den tid som behövs och jag tänker inte stressa fram något resultat. Det är mycket som ska göras, men går det bara genomföra allt som jag har på önskelistan så kommer vi att sova kungligt i det nya sovrummet sedan.

Jag behöver ha målbilder för att ta mig framåt. Mentalt inställd på vad som ska göras och vilket resultat jag vill få ut av det jag gör. Jag tror nog att vi alla behöver dessa målbilder, det är bara "motivet" som är olika för oss.

Nu njuter vi av lördagen!
Ta hand om dig!