Rött är sött
Idag har varit en härlig dag då jag känner att det har blivit väldigt mycket gjort, men inte det minsta stressigt. Det kan ju i och för sig bero på att jag hade en inbokad tid vid halv nio imorse och var för den skull tvungen att kliva ur sängen i tidig timma... 
Innan klockan var halv elva här på förmiddagen hade jag hunnit med det inbokade mötet, storhandla på affären, strax efter nio var det inte många där,  hämtat ägg och sedan lastat ur bilen och in i kyl, frys och skafferi med varorna. Bra jobbat där Viktoria! 
Utanför affären så står de och säljer färska jordgubbar från en gård utanför Målilla. Det går även att åka dit för självplockning vissa tider i veckan. Men då jag har lite svårt att tåla jordgubbsplantorna, får kliande utslag av dem, så brukar jag passa på att köpa en hel låda istället av de som står och säljer utanför affären. Idag var den dagen kommen och det var en ljuvlig doft av jordgubbar i bilen på vägen hem. Väl hemma så satte jag mig ute i trädgårdsmöbeln med gårdagens sommarpratare i öronen och "snoppade" jordgubbar så det stod härliga till. Så nu finns det gott om jordgubbar i frysen till hösten och vinterns bakning när sommaren känns långt borta. 

Min man och jag har även haft ett jäkligt bra teamwork här idag men det resultatet får jag ta och visa er en annan dag. Nu ska här njutas av den härliga sommarkvällen! 

Ta hand om dig!