Trallbygge
Oftast när min man och jag drar igång ett projekt så går det av bara farten. Vi har ett bra samarbete och teamwork är bara förnamnet på hur det går till här. 
Jag skrev häromdagen om att vi var på gång med att bygga ett golv på uteplatsen och i förrgår så startade vi bygget och blev också färdiga. För vi hittar alltid ett sätt som passar oss att jobba på och fördelar sysslorna på ett bra sätt. Skulle arga snickaren se oss så skulle han inte vara så arg längre, utan mer imponerad! Min man sågade trallen i rätt längd och jag skruvade dit dom. Snabbt, enkelt och utan krångel. Det är så det ska vara!
Min man försökte dock skoja till det lite och låtsades att jag var chefen över bygget, men det kan jag verkligen inte hålla med om! ... men jag gjorde så gott jag kunde... 😂
 
Lite före-bilder
 
 
 
Lite efter-bilder
 
 
 
Så nu sitter vi här på vårt nya fina trallgolv, tyvärr i vår gamla tråkiga trädgårdsmöbel, och bara trivs. Små projekt är bra att göra då det oftast syns ett resultat fort och det finns en möjlighet att bli färdig inom en snar framtid och att då tidsåtgången inte blir så stor. Det gäller ju att hushålla med den lediga tiden på ett bra sätt och inte slösa bort den i onödan.
Och nu ska jag inte slösa mer på varken din eller min tid utan nu tycker jag att vi lägger vår dyrbara tid på något som vi tycker är så där extra lyxigt, som att öppna en flaska bubbel kanske...
 
Ta hand om dig!