Vad är det för dag idag?!
Jo det är min födelsedag! Grattis till mig att jag har stått ut med mig själv ytterligare ett år! 

Då jag träffade lilla älskade familjen igår och firade lite med glassätande i Söderköping så har vi det lugnt här idag. Det är bara mannen och jag hemma och lite senare så blir det att äta och dricka lite gott för oss två.

Att ha födelsedag är som vilken annan dag i veckan som helst tycker jag, men med en extra guldkant och något/några paket som jag ser som en bonus och inte ett måste.  
Jag fick presenter igår och idag, men även att jag själv unnade mig en paket. 
Då vi hade ärenden in till stan (Vimmerby) idag så passade jag på att gå in i den underklädesaffär som finns där. Då jag inte ska göra någon reklam här, men många vet kanhända ändå vilken butik jag syftar på, så får man världens bästa service där. Kvinnan i butiken tittade bara på mig och sa med en gång vilken storlek jag behövde på bikini. Det fanns inte många att välja på, tre olika, men de två som jag provade satt som en smäck. Dock kostar de en slant så jag valde en av dem. 
Att välja mellan två olika är nästan värre än att ha ett större utbud att välja från och efter mycket provande och funderande så gick jag på den med rosa i mönstret istället för den med blått/turkost i. Inget som jag tänkte på där och då men när jag kom hem så fick jag ju se att bikinin matchar ju den present som jag fick av sonen med sambo igår, den fina flaskan med flamingomönster. Så nu kan jag vara en riktig "pink-pingla" om jag vill tillbringa en stund på stranden eller så. 

Nu ska jag fortsätta njuta av min egen dag och även av det muller som hörs här runtomkring oss. Det behövs verkligen en urladdning och gärna en del regn här då vi har lyckats att undvika de flesta skurar som har dragit fram över vårt land.

Ta hand om dig!