Jag idag och jag för ett år sedan
Ibland är det enkla det vackra...
Jag behöver inte åka någonstans för att hitta lugnet och stillheten, det kan räcka med att ta steget utanför dörren och ta några kliv ut på grusplanen och titta mig omkring.
Blunda en stund och lyssna på hur vinden susar i björkarna, höra svalorna högt upp i skyn när de jagar både varandra och sin föda, känna doften av fläderblommorna, uppleva hur solens kvällsstrålar värmer huden och framförallt känna hur livet pulserar i kroppen. 
Jag andas, därför finns jag...
Våga njuta av det lilla som finns där jag står,
våga inse att det inte behövs något stort för att känna lycka,
våga bara vara här och nu,
våga vara jag...
                                          
Idag gjorde jag en tillbakablick bland mina inlägg och tittade vad jag skrev för exakt ett år sedan här hos er. Jag inser att jag har både förändrats och är samma Viktoria som jag var då när jag läser texten ovan, som var det jag hade i tankarna då och som fortfarande stämmer in idag.
 
 
Jag vet själv med mig att jag ibland glömmer bort att ta vara på det lilla och det som kan tyckas vara obetydelsefullt, men stannar jag bara upp och tar in det jag har runt omkring mig så inser jag att jag är rik, inte på pengar men på kärleken, familjen och livet!
Idag känner jag en bubblande glädje när jag tänker på allt som jag har, allt som jag har lyckats med, allt som jag har fått uppleva och allt som jag kommer att få vara med om i resten av mitt liv!
 
Ta hand om dig!