Jaga solen
Ikväll blev jag sittandes ute i trädgårdsmöbeln tills solen försvann bakom grannens stora lönn. Men så fort solstrålarna försvann så blev det enligt mitt tycke lite svalt i blåsten så lika bra att ta med sig pick och pack och dra in. 
 
 
Väl inne kläckte mannen en så underbart fantastiskt bra idé om att jag kunde ta balkongen i besittning. Kan låta konstigt att jag inte tänkte på det förut, men balkongen är belägen på tredje våningen i vårt hus och tillhör den lägenhet som vi har haft uthyrd förut. Den står nu tom, det är endast lite extra övernattningssängar och bäddsoffa som huserar där uppe, och då jag inte brukar vara där annars så var det inte min tanke på att ta mig upp där. 
Men nu sitter jag här och har en fantastisk kväll sittandes i solen  ett tag till. Det är ju helt fantastiskt att det fina vädret håller i sig och att få tillbringa de lediga kvällarna utomhus i solen är så mycket värt! 
 
Här blir jag nog sittandes en stund till ikväll och njuter av att det är fredag och helgen har börjat! Så skönt att få njuta av allt det som livet har att erbjuda mig och allt som jag kan erbjuda livet!
 
Ta hand om dig!