Inredning och varför är det så ont om n?
Att inreda sitt hem kan man göra på många olika sätt och många olika stilar men huvudsaken är att man har inrett det som man själv vill ha det och med det som man trivs med.
Vårt hem är inrett i vår stil och inte i någon speciell genrer utan vi köper både nytt och begagnat som vi då oftast målar om och fixar till efter vår egen smak, eller mest min smak kanske jag ska erkänna. Jag tror att den nyaste stora möbeln som vi äger är vår vardagsrumssoffa och den köpte vi för 3-4 år sedan och för övrigt så är det mestadels begagnade och fyndade möbler och annan inredning som finns i rummen. 
 
 
Det är både på gott och ont det här med begagnade möbler då de kan ibland vara lite sunkiga och kan vara svåra att rengöra så pass så att de går att använda och inreda med. Jag kan själv känna lite smått avsmak av att inhandla begagnade stoppade möbler då jag får för mig om att det kan finnas både det ena och andra i stoppningen. Jag har dock aldrig gjort några "fynd" i de möbler som vi har haft, men lugnast är att inte fundera över det och försöka tvätta av det som går och sedan vara nöjd med det som det blev. 
 
Vad det gäller just inredningsdetaljer så kan jag gärna använda saker till annat än vad de egentligen är tänkta för. Ibland är det trälådor som får agera ytterkrukor till krukväxter eller så är det stora syltburkar som får vara värmeljusförvaring och mycket annat. Sedan finns det inredning som inte går eller jag vill ska användas på annat sätt än det som är tänkt och då gäller det att få dem så personliga som möjligt. Jag har lite svårt för att äga en sak som jag vet så många andra äger och det skulle kunna vara enkelt att bara låta bli att köpa den i så fall. Men ibland så vill jag så gärna äga just den detaljen och då gäller det att göra den personlig på något sätt så att den blir "jag" och passar in i den övriga inredningen här hemma.
 
 
 
En sådan sak är den här trapphustavlan/bokstavstavlan som är så poppis nu. Jag gillar det här när man kan förändra och göra om efter eget tycke och smak när man har tröttnat och då jag älskar citat så är ju den här helt perfekt. Från början hade jag tänkt mig en vit med svarta bokstäver, men ångrade mig så smått och tvekade hur jag skulle göra. Tanken fick mogna och så igår tog jag beslutet och köpte en svart med vita bokstäver och jag tror att det blir jättebra då vi/jag har planerat att ha mycket vita och ljusa väggar här hemma och att det då kan bli fint med en färg som verkligen bryter av. Så här har jag nu suttit och knåpat ihop ett första citat, så får vi se hur länge det kommer att få vara kvar innan jag tröttnar och skriver ett nytt. Men först får jag nog gå tillbaka till affären och be om och få en omgång med bokstaven N. Jag har skrattat gott åt det hela nu en stund då jag först trodde att jag var dum i huvudet och mer eller mindre blind då jag inte hittade en enda av denna bokstav men nu har jag gått igenom hela arsenalen av bokstäver och avsaknaden av just N är total. Budskapet på tavlan går nog fram men det skulle ju absolut vara snyggare med även ett och annat N. Eller vad tycker du? 
 
Ta hand om dig!