Kvällsljuset
Jag älskar dessa härliga kvällar då ljuset stannar kvar hos oss så mycket längre nu. Dock har inte kroppen och knoppen kommit i rätt fas ännu efter omställningen till sommartid och den vill inte riktigt vakna till liv på morgonen, men snart så är morgonen lika ljus och härlig igen när jag vaknar som kvällen är nu.
Luften ute är fortfarande kylig och det är solen som värmer om dagarna, men det doftar vår! En doft som är svår att beskriva med ord, den måste upplevas och att andas in den, fylla lungorna med allt det som den ger. Det här är livet!
 
 
 
 
Men kvällarna! Dessa härliga sagolika kvällar när jag får möjlighet att se solen gå ner bakom skogen och kvällsljuset letar sig in i matsalen och vill inte ge upp i första taget och tycks tänka, bara en liten stund till. Jag kan inte annat än att älska dem och att få upptäcka det svaga lila skimmer som världen bäddas in i den här perioden är som en helt annan värld än den som vi har haft nu ett tag. 
Att fånga ljuset genom kamerans lins är inte enkelt, det är som om det mest magiska försvinner då det inte går direkt från platsen där den finns och raka vägen in i det sinne som ska uppleva det. Jag har gjort ett tappert försök, men hoppas att du själv har en sådan magisk kvällsplats där du kan njuta av ljuset.
 
Ta hand om dig!
 
#1 - AngelicasVärld

Men så vackert...tänk vilken härlig tid vi går tillmötes!! UNDERBART!!

Önskar dig en fin tisdag och härlig påskhelg!

Svar: Visst är det en härlig tid vi har nu framför oss! Detsamma till dig!
Viktoria Grönqvist Alvin