Livskvalitét
Det här med livskvalitét är väldigt individuellt enligt mig. För mig personligen är det till och med olika från dag till dag beroende på min egen dagsform och syn på livet i stort.
 
 
Det som definierar det för mig är att det ska ge en liten extra guldkant för stunden och ge mig den där känslan av att det här är jag förtjänt av, det här har jag jobbat mig till. Det ska vara något som inte händer varje dag utan det är något som ger mitt liv lite mer värde, en inre värde där jag känner att det här är lite av lyx för mig och det förhöjer min insats i livet.
 
Ikväll så har jag skaffat mig lite livskvalitét, eller jag och jag, det låter väldigt egoistiskt, vi, min älskade man och jag har gett oss livskvalitét genom att lägga lite mer tid och insats på vår lördagsmiddag. 
Menyn blev en bit entricote med mandelpotatis, vit sparris och persiljesmör med ett/två glas vin till det. Kan för någon annan låta som en vanlig lördagsmiddag och så kan det vara, men för oss som så sällan lägger tiden på matlagning utan nyttjar den till annat så blir dessa middagar värda mycket för oss när de väl sker. 
Jag skulle kunna önska att det såg ut så här på menyn varja lördag, men då skulle det ju inte bli någon större livskvalitét utan mer en vana och rutin. Något som blir just vana och rutin blir för mig ingen riktig kvalitét utan mer kvantitet och inget jag strävar efter. 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min livskvalitét och jag kanske plockar in en eller två bitar mörk choklad i den här kvalitéten, bara för att jag kan.
 
Ta hand om dig!