Sa du att det var torsdag?
Ungefär så har min känsla varit hela dagen. Ni vet när den härliga fredagskänslan infinner sig redan på torsdagen, ja då hänger inte riktigt hela jag med i svängarna. Det blir lite skevt, men så där underbart skevt när det sker av goda orsaker. 
Att fira påsk, eller fira och fira men att vara ledig, är en härlig orsak till att få vara lite förvirrad och att det sedan infaller ett påsklov på det, ja det är fina grejer. Så idag på grund av kommande ledighet så valde jag att ställa in det vanliga torsdagsbakandet och spara det tills imorgon istället. Så har du tålamod att vänta så dyker det upp något smarrigt här på bloggen imorgon.
 
 
Det lär nog inte bli någon stor och maffig tårta för 12 personer, men det blir absolut något med påskanknytning både vad det gäller smak, form och design. Dock blir jag sugen på att göra något mer avancerat till oss när jag tittar på den här skapelsen. För några år sedan så gick jag verkligen all in på tårtan då båda barnen var hemma på påskafton, men i år så blir det nog bara min man och jag, men då vi inte firar speciellt hårt, min hiskeliga tupp har inte kommit fram än så då ligger vi lågt på firandet, så spelar det mig ingen roll alls hur många eller få vi är här och äter. Men självklart så ska det bli en efterrätt till oss som äter påskmaten. Inte en chans att det skulle finnas någon annan tanke än den.
 
Liten tramsig påskhare eller hur det nu var...
Bara att vi är lediga och har tiden att umgås hela dagarna är så mycket mer värt än att stöka över en middag på ett par timmar bara för att det ska göras. Nej, ska man umgås ska man göra det med kvalitét i tanken och ha tiden att vara närvarande på alla sätt och vis. Jag är en person som med rätt sällskap kan sitta med en kaffekopp i timmar och bara prata och skratta och livnära mig på den energi som det ger. För att citera Karin Adelskiölds Instagraminlägg förut idag då det gick att läsa: "Ha kul på jobbet! Och tramsa mer hemma!" Och jag skulle mycket väl kunna lägga till: "Tramsa mer på jobbet! Och ha kul hemma!". För jag tycker att man ska kunna ha kul både på jobbet och hemma, men även kunna tramsa på jobbet och hemma. För mig betyder dessa två "tillstånd" att jag får möjlighet att släppa loss och skapa energi, både för mig själv och andra. Nu vet jag att alla uppskattar inte humor och trams alla gånger, men ibland kanske det är just det som behövs. Att kunna släppa loss och våga gå utanför den där boxen som man har skapat sig. Ja, mer roligheter och trams till folket!
 
Ta hand om dig!