Tidsfördröjare
Jag blir lika förvånad, och förargad, varje gång som datorn ska uppdatera sig. Det är självklart att den ska uppdateras med de program som finns och hjälper den att fungera som den ska. Men jag är tyvärr så naiv och tror på det som står på skärmen, "Din dator behöver startas om för att uppdateras, det tar bara några minuter."
Uppenbart så har inte min dator och jag samma tidsuppfattning då jag anser att några minuter är detsamma som tre, kanske fyra minuter och datorn ser det som runt tio låååånga minuter och ibland till och med ännu längre. Tänk så olika vi kan tycka och tänka. 
Samtidigt som jag, när den väl har satt igång att uppdatera och starta om för femtioelfte gången, aldrig tar mig för att göra annat under tiden. Nej, jag sitter där och stirrar på skärmen och tror i min enfald att nu, nu minsann är den färdig. Nehe, det var den visst inte och nu ska den startat om IGEN! Men efter den här gången är det nog färdigt, tänker jag och sitter fortfarande kvar. Snacka om att datorn är en tidsfördröjare, eller kanske mer en tidsslösare, vilket jag är lite för blåögd för att förstå alla gånger. Samtidigt får väl jag ta och skärpa till mig och börja inse att vi, min dator och jag, inte pratar samma språk och att det jag tolkar från skärmen får jag ta och multiplicera med tre så hamnar vi närmare sanningen, vems sanning det nu är. Vi två kommer nog aldrig att bli helt kompatibla men jag måste lära mig att acceptera den för den den är. Vore bara skönt om den kunde göra detsamma ibland...
 
Så roligt att ni gillade mitt inlägg här i lördags om gråa hårstrån och att vara fåfäng. Det värmde att läsa era kommentarer som mer eller mindre bekräftade det som jag skrev. Alla är vi mer eller mindre fåfänga och vi erkänner det nog inte så ofta heller då det anses att vara ganska så ofint att vara det. Men jag står för min fåfänga och mitt behov av att få känna mig fin och piffig bland människor.
 
 
 
Snygg hårfärg men inte lika snygg oputsad spegel!
Men det bjuder jag på!
Gjorde ett försök att få med min nytonade hårman på bild, men det där med selfies är inte riktigt min grej. Har svårt att få till det och det är nog mest tålamodet som tryter blandat med den helt uteslutna förmågan att kunna vinkla mobilkameran åt rätt håll samtidigt som jag ska titta åt ett annat håll. Min simultanförmåga är inte den bästa i alla lägen och får kanske träna på selfietagning. Finns kanske någon bra kurs att ta i det ämnet... Tänk att ha 15 hp i selfietagning!
 
Ta hand om dig!