Jag har livet! Nu kör vi!
Ikväll blev jag sittandes vid vår köksö och ögnade igenom de sociala medier som många använder i olika syften. En del använder dem för att förmedla sina liv genom de filter som finns medan andra ger den nakna sanningen oavsett hur den ser ut. 
Jag ska erkänna att jag finns inom båda dessa kategorier och gör det medvetet, beroende på vad det är jag vill förmedla. Vissa stunder orkar jag helt enkelt inte ge er en "perfekt" yta, för den finns absolut inte hos mig!, och ibland så väljer jag exakt vilken vinkel och vilken vy som gör att det mest välordnade syns och det slarviga röjs undan i ett hörn. 
 
 
 
 
 
 
Genom att läsa andra människors inlägg gör att jag själv får perspektiv på livet och inser idag att jag har det jäkligt bra! Jag är frisk, jag har ett jobb, jag har en älskad familj, jag har vänner, jag har helt enkelt livet! Jag har inte det minsta att gnälla över egentligen. Att vara trött eller lite snuvig, vad är väl det? Det är saker som jag själv kan göra något åt och det mesta i livet går att påverka på ett eller annat sätt. Det gäller bara att kämpa på och inte tro att det kommer gratis, för det gör det inte! 
Livet består mycket av att kämpa om du vill uppnå saker här i livet. Visst, vissa är födda med guldbyxor och är någon form av Alexander Lukas, men handen på hjärtat, är det vad man vill uppnå här i livet?
Jag vill känna att jag har gjort något för eftervärlden, bidragit till att jag har haft förmånen att få växa upp och leva just här och nu. Vilka mål jag sätter på vägen och vad det är som jag vill uppnå är i ständig förändring. Men är det inte det som är det härliga här i livet? Så hej livet, nu kör vi!
 
Ta hand om dig!