Motorcykelsväng, trädgårdsgöra och virvelvindar
Idag går det nog att räkna minutrarna som jag har hållt mig inomhus. Jag har spenderat mina timmar ute i solen och trädgården och till och med varit ute på en motorcykelsväng med man och son. Första svängen för året och med långfisingar under skinnbyxorna! 
 
 
Väl hemma sedan så åkte skinnbyxorna av och mina älskade blå- och vitrandiga hängselbyxor på och sedan spenderades resten av dagen med en hel del trädgårdsgöra, allt från plantering till gräsklippning. 
Att klippa gräset är både avkoppling och tid att få gå in i mig själv och ta mig an de tankar som snurrar runt i huvudet, lite av meditiation som samtidigt även gör lite yttre nytta. En perfekt kombination med andra ord.
Så jag ska erkänna att idag har jag inte städat som jag brukar på lördagsförmiddagar, då jag sa till mig själv imorse: -"Det där att städa, det tror jag vi tar och struntar i!" Och idag så lyssnade jag på mig själv och gjorde som jag sa. 😄
 
 
Väl inne sedan efter många härliga timmar utomhus så inser jag att mitt yttre speglar min dag då jag tog en titt i spegeln och fick se hur både hår och kläder såg ut. Härligt tycker jag då jag såg ut som om jag mer eller mindre hade stått mitt i en virvelvind och det kanske är så dagen har varit då jag har gjort lite här och lite där och inte varit stilla många minuter. Precis som jag tycker om att ha det ibland, men imorgon kanske jag vill ha en lugn och slätstruken dag, ja då väljer jag det. 
 
Ta hand om dig!