Sköna maj, välkommen!
Ja, då fick vi vända blad i almanackan igen och läsa 1:a maj. En härlig extra ledig dag så här mitt i våren, precis vad vi behöver, tid för återhämtning och tid för att kunna stanna upp en stund i nuet.
 
 
Jag har passat på att göra lite av varje idag, både stannat upp och njutit men även fått lite "vettigt" gjort här på Åkerdala. Mina tomatplantor hade vuxit ur sin barnkammare och krävde att få flytta till tonårsrum och så fick det bli. Jag vet inte om jag har gjort bort mig men de står nu utomhus mot en vägg bakom fönster och jag hoppas att det inte ska bli för kallt för dem där. Men är det så att det inte fungerar och de inte överlever så får jag ta det och införskaffa mig färdiguppdrivna plantor från handelsträdgården. Det finns alltid en lösning på de eventuella problem som kan tänkas dyka upp!
 
 
 
 
Passade även på att ta den första löparturen för i år. Ja, jag har varit sugen nu i ett par veckor men det har varit lite mycket för att jag ska ha hunnit med dem på de korta stunder som har infunnits sig, eller jag kanske ska säga under de tillräckligt ljusa timmarna som jag har haft till förfogande.
Men idag var det dags och mitt mål var att ta mig runt min vanliga slinga i elljusspåret på löparsteg och det var det som jag uppnådde också! Check på den!
Sedan att gammelfarmor Asta, 97 år, säkerligen hade kunnat varva mig med sin rullator spelar ingen roll, jag uppnådde mitt mål och mitt fortsatta mål är att förbättra både fart och flås, men framförallt få en starkare kropp med muskler som håller livet ut. För träning är något som är ett långsiktigt projekt och att träna med jämna mellanrum bygger både kroppen, men även knoppen! 
 
Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka och andra roligheter som står på schemat. Så härligt att det är en tre-dagarsvecka som ska jobbas igenom och veckan därpå likaså. Jag älskar våren och alla små extra ledigheter som dyker upp när man behöver det som bäst!
 
Ta hand om dig!