Biokväll
Nu fick vi till det igen! Då vi ändå skulle uträtta några ärenden i Västervik, jo julen är visst på gång, så frågade jag mannen igår om vi inte skulle passa på att kolla på Bohemian Rhapsody som handlar om bandet Queen. 

Jag har inte lyssnat speciellt mycket på dem men minns deras hits som "Radio gaga" och "We are the champions" som spelades en hel del på radion. Och jag minns deras video till låten "I want to break free" som en mycket annorlunda men spännande musikvideo då alla bandmedlemmarna klädde sig som kvinnor. Så härligt att de vågade och verkligen var före sin tid! Bra där!
Som vanligt när jag ser filmer om livsöden så blir jag berörd och har svårt att släppa det med tanken. Ikväll skänker jag en extra varm tanke till alla dom som inte fick chansen att få ta del av den fantastiska forkning av bromsmedicinerna till AIDS och HIV. Som gick ett öde till mötes som inte någon kan önska sin värsta fiende, både genom det som ni fick genomlida innan sjukdomen till slut vann men främst att samhället vände er ryggen i er svåraste tid. Ni är alla innerligt saknade! ❤

Ta hand om dig!