Höstmarknad i vår lilla stad
Att bo här där jag bor innebär inte att jag besöker de platser och sevärdheter som finns i min närhet. Det är snarare tvärtom, de glöms lite bort eller så ser man det inte som något intressant just för tillfället och låter det därmed vara.
Den årliga höstmarknaden som hålls inne på vårt älskade Astrid Lindgrens Värld är just en sådan grej som jag inte har besökt på flera flera år, säkerligen åtta, tio år sedan sist. Våra barn är vuxna så att de olika karaktärerna drar inte och vill de gå så går de med sina egna familjer eller så går de inte alls. Det hade nog inte vi heller gjort om det inte var för den så kallade slumpen såg till attb det blev så. Ni som brukar besöka denna höstmarknad vet att det är öppet  lite längre ett par dagar under lovveckan och fredagen var ett sådant tillfälle. Vi skulle lämna in bilen för att byta till vinterdäck och fick en tid vid kvart i fyra på fredagseftermiddagen och vi var båda lediga så vi passade helt enkelt på att ta en tur på ALV. 
 
 
 
 
 
 
 
Att strosa runt där tillsammans, han och jag var så där lagom tillsammansmysigt som är så lätt att glömma bort mitt i alla jobbveckor som man stretar med.
Vi promenerade i ljusslingornas sken och tittade in i de olika bodar och hus som vi tyckte såg intressanta ut. Vi gick runt Mattisborgen och gick genom Mattisskogen för att ta oss vidare till nästa ställe, vi kunde stanna till om vi ville eller bara fortsätta strosa, en helt perfekt eftermiddag bara han och jag! ♥
 
Jag kräver inte några större hejdundrande saker att göra tillsammans, jag tycker det är viktigare ATT vi gör saker tillsammans. Om det så bara är att ta en promenad runt samhället eller åka och göra ett ärende någonstans så betyder den tiden som vi gör det tillsammans så mycket. Det är det som gör att jag uppskattar allt som vi gör tillsammans, oavsett hur lyxigt eller vardagligt det är, för vi gör det tillsammans. 
 
Den här är till dig Håkan! ♥
 
 
Ta hand om dig!