Nytt tema, nytt utseende, samma gamla goda innehåll
Ibland blir jag så trött på det gamla och vill göra en förändring, skapa något nytt. Just den känslan infann sig idag när jag satte mig och skulle skriva dagens inlägg. Allt kom liksom av sig och jag kände att det var dags att ta tag i det där med att göra en förnyelse. 
Bloggen har haft samma utseende i flera år och mest för att jag inte riktigt har vetat hur jag vill ha det. Det vet jag fortfarande inte riktigt, skulle kanske behöva ha ett proffs som hjälp men kommer inte lägga pengar på det så länge inte bloggen drivs runt på ett pluskonto. 
 
Skål för det "nya"!
Min header är mer "ren" nu med tre olika bilder, det finns en profilbild på mig (vilket jag inte har fått till det riktigt än så att det fungerar med den nya) och så kommer det givetvis bilder i varje inlägg, ett litet eget måste från min sida. Dock saknar jag namnet på bloggen i headern, får se om jag kan få till det på något sätt framöver. Förövrigt tycker jag att den är lättmanövrerad med så lite "lullull" som möjligt. Kommentarsrutorna syns bra och är enkla att fylla i tyckte jag, så använd dem mycket och ofta! Det gör mig glad!
Kan det ha med åldern att göra att man vill ha det mer rent och lättöverskådligt?
Ge gärna en liten kommentar här nedan eller tryck på "Gilla"-knappen (det lilla hjärtat) om du gillar/gillar mindre det nya. 
 
Appropå det här med ålder, tittade du på Nyhetsmorgon på 4:an idag? Om inte så missade du ett fantastiskt inslag/intervju med fyra kvinnor, Annika Lantz, Mari Jungstedt, Mian Lodalen och Anna Lindman som har skrivit boken "Vi måste prata om 50" och handlar om kvinnor och vad som händer/kan hända när man hamnar runt 50-årsstrecket. Spännande reflektioner och tankar så att jag som än så länge "bara" är 44 år blev nyfiken på att läsa boken för att vara lite mer beredd på vad som komma skall. Inte för att jag är rädd för att bli äldre, utan mer för att få ett hum om vad det är jag kan förvänta mig. Tyckte det var så häftigt när de menade på att den åldern är som en andra tonårsperiod i livet, men lite enklare. Du hittar inslaget här så titta om du missade det imorse!
 
Nu ska jag fortsätta att kura här inomhus då det är femtio nyanser av grått ute idag. Jag har knappt stuckit näsan utanför dörren vare sig idag eller igår. Det lockar inte det minsta med detta dis och hela jag längtar efter att få se solljuset snart. Men det är tur att det finns saker att göra inomhus, om man vill. 😉
 
Ta hand om dig!