Var kommer jag ifrån?
Allhelgonahelgen är här och vi skänker en extra tanke och kärlek till dem som inte finns kvar hos oss längre. Alla dessa personligheter som har tystnat men lämnat avtryck hos oss som går kvar här på jorden.
 
 
Jag var en sväng till kyrkogården tidigare idag och gjorde det fint hos min farmor och farfar. Att befinna sig på denna plats den här tiden på året ger mig många tankar och funderingar över mig själv och mina rötter. 
Det är så lite jag vet om mig själv och så lite jag vet om de som är mitt ursprung och det jag kommer ifrån och egentligen så mycket som jag skulle vilja veta men samtidigt vet jag inte riktigt vilka frågor jag vill få svar på och vad som kan vara viktigt eller inte att få reda på.
 
Att avsätta en stund till att besöka kyrkogården vid den här tiden på året betyder även många möten med andra människor. Så fick även jag till en träff av en ren tillfällighet med min pappas kusin och då hon av ren artighet frågade om jag var dottern så fick vi till en liten pratstund, två människor från två olika generationer men med ett band som ändå knyter oss samman. Eller var det en händelse som på något vis var förutsedd att hända?
 
Att jag träffade på min man på kyrkogården var däremot ingen slump då han jobbar som kyrkogårdsvaktmästare... 😊
 
Ta hand om dig!