Bubbel, personer och olikheter
I skrivande stund så sitter jag med mina trevliga kollegor och sippar på ett glas bubbel! Precis vad vi är värda!
Att umgås med sina arbetskamrater utanför jobbet är lite som "gladmedusin", det ger energi och en möjlighet att lära känna de personer som man frotterar sig med vecka ut och vecka in. Visst pratar vi med varandra på arbetsplatsen men inte kanske lika avslappnat och ledigt som vi gör så här en kväll i bubblornas värld.
 
 
För visst är det konstigt det här med personer och hur man känner dem. Ibland tror vi att vi känner en människa jätteväl, men om vi får umgås på ett annat ställe än det vi är vana vid så genomgår vi någon sorts förändring. Det kan vara både positiva och negativa förändringar, men häftigt är det att de sker. 
Det kommer fram nya sidor som vi inte visste att de fanns och vi både förbannar och hyllar dem. Jag vågar knappt fundera och spekulera över hur de tänker och tycker om mig. 😉
 
Jag har mer än en gång tänkt om personer som jag träffat att de inte är något för mig, de är alldeles för olika mig för att vi ska kunna passa ihop och kunna ha roligt, men i slutänden är det just dessa personer som man har som roligast med. Det är med dem som de galnaste upptåg sker, de hjärtligaste skratten bubblar ur en och de mest naturliga samtalen sprudlar ur. 
Ibland tror jag att olikheter är mer av godo än vad likheter är. Man behöver det här udda, eller ja det som är udda för en själv, för att kunna plocka fram de egna sidor som finns lite mer eller mindre gömda inombords. Så mer bubbel åt folket och fram för mer olikheter!
 
Ta hand om dig!