Kroppslig höstrenovering
Mörkare tider innebär mer tid att sitta ner och fundera. Ni som brukar titta in här vet att jag har mycket tankar och idéer som är både ytliga och mer djupgående. Jag är tacksam för att ni orkar med mig och alla dessa svängningar som är, men för att vara ärlig, det är ju precis så som livet är!
 
 
 
Ni som har Instagram och Facebook vet ju att det kommer reklam i flödet som är anpassat efter det som du har sökt på under din "livstid". Det är allt möjligt och lite till som kommer upp och oftast så scrollar jag bara förbi då jag inte låter mig påverkas i så stor grad av det men ibland så väcker de tankar hos mig.
Idag var just ett sådant tillfälle då jag började fundera över min klädgarderob då jag fick se den reklam som dök upp. Jag har inga som helst problem med att uppdatera klädesdelen med toppar, blusar och byxor, det händer kanske lite allt för ofta om jag ska vara sanningsenlig, men det andra, det som är närmast kroppen, där står det sämre till.
 
I början av min mans och mitt förhållande så höll jag verkligen den delen uppdaterad och fräsch, men vart eftersom tiden går och förhållandet blir mer och mer stadigt och vi vet hur vi ser ut och accepterar oss för dem vi är så har det av någon anledning halkat efter. Jag har mina favoriter som används vecka efter vecka, givetvis tvättas de efter användandet 😜, men det har varit dåligt med förnyelsen i underklädeslådan, vilket är väldigt synd tycker jag som gillar att vara fin inifrån och ut.
Idag tog jag tag i den delen, eller gjorde en liten uppfräschning med några nya underklädesplagg. Jag valde att beställa på nätet, och jag kan inte kommentera hur de är bra eller dåliga än, men känner mig ändå rätt nöjd över att ha tagit tag i det nu.
 
Likaså själva utsidan av kroppen behöver fräschas till och det fick bli lite toning till håret också när jag ändå var igång och nätshoppade. Sommartid så blir man naturligt fin och blomstrande men nu när det är höst så kan allt behöva ha lite hjälp på traven. För jag måste erkänna att jag är en ytlig människa och mår bra av att känna mig lite piffig och snygg. Vem gör inte det?
 
Ta hand om dig!