Min "tårtkarriär"
Alla val här i livet är inte självklara. Tänk så många gånger som man tänker att då ska jag göra det här och det här, men på vägen så träffar man på det som man inte riktigt visste fanns och tankarna börjar processa efter det och den ursprungliga planen stuvas om och riktningen ändras.
Ibland går det bra och ibland går det mindre bra...
 
 
Att jag skulle börja baka tårtor var inte något som var självklart. Min karriär började inte alls med just tårtor, nej det var snarare så att jag inte varken ville eller vågade ge mig på det. Att baka kakor av alla de slag som finns har jag alltid gjort och det blev bara roligare och roligare att testa på nya sorter och komponera eget. Det blev så pass mycket kakor bakade att frysen började fyllas upp i perioder, men som tur är så gillar vi att äta dem också så en ständig påfyllning var "nödvändigt".
Jag fick frågan från någon bekant kommer jag ihåg om jag inte skulle börja baka tårtor men jag sa blankt nej. Jag ansåg inte att jag hade den rätta känslan eller kunskapen för att ta mig an det. Men sen hände något, jag kan inte säga vad, men helt plötsligt så började jag baka tårtbottnar och dekorerade, mest enklare tårtor och från givna instruktioner och sedan rullade det bara på som man brukar säga.
 
Jag utvecklas fortfarande i tårtkonsten och är långt ifrån färdig i mitt lärande, det är en ständigt pågående process. Men med uppdragen som jag får stiger självförtroendet och jag vågar ta mig an mer avancerade projekt och förtroenden. Och jag har lärt mig att man är aldrig för gammal för att lära sig nya saker, bara man vågar!
 
Ta hand om dig!