Snart är det jul igen...
27: oktober och i natt har snön fallit här över delar av Småland. När jag drog upp rullgardinen imorse så låg det ett vitt täcke över vår värld och snön föll, mer dock vågrätt än lodrätt. Blött och slaskigt är det just nu, men det är fortfarande vitt på backen.
 
Det är väl en påminnelse om att det snart är jul och när jag scrollar igenom flödet på både Instagram och Facebook så är det mycket julbilder och för att inte tala om all den julreklam som jag snabbt swipar förbi. Jag ska erkänna att jag inte riktigt är där i tanken än och försöker förbli i nuet och att det är bara i slutet av oktober än så länge. 
 
 
Det har även trillat in julnummer av de olika inredningstidningar som jag prenumererar på. Jag har inte läst dem än utan de har hamnat längst ner i den tidningshög som ligger på vardagsrumsbordet av de tidningar som ska läsas. Det dröjer nog några veckor till innan jag väljer att bläddra i dem. 
Visst ser det mysigt ut när man tittar på omslagen på tidningarna och självklart så blev känslan av att vara närmre jul nu när snön kom, men jag väntar tills första advent med att börja pynta med lite ljusstakar och stjärnor. Jag hinner att tröttna på det så fort ändå och jul och nyår hinner knappt vara över förens jag jular ut och plockar fram det gamla vanliga som brukar vara. Det är jättefint och mysigt till jul, men jag vill varken börja tidigt med att plocka fram det lilla som vi brukar ha och heller inte ha pyntet kvar långt in i januari. Då är det nytt år och vi tar nya tag! Hur brukar du göra?
 
 
 
Jag ska dock erkänna en sak för er läsare! Jag har redan införskaffat mig årets Kaffeadventskalender, du hittar den här, mest för att jag skulle vara garanterad över att få en. Jag tycker att det är så mysigt att få brygga en ny sorts kaffe varje dag fram till jul och i år så såg jag att de hade utökat antalet kaffepåsar till 25, med andra ord så får vi njuta av en god kopp kaffe även på juldagen!
 
Och förresten, så har vi inte ens "firat" Halloween än. Jag ska erkänna att jag var tvungen att Googla fram vilket datum det är som är den rätta dagen och vad jag förstod så är det inte förens på onsdag som vi ska stoppa in vampyrtänderna, rulla in oss i toapapper och hänga över oss det gamla lakanet. Så någon Halloweentårta blir det inte innan dess!
 
Ta hand om dig!
♥