Denna dag, en historia
Satte mig precis i soffan och tryckte igång TV:n. Hade inte en aning om att det var dags för Hela Sverige bakar, så det blev en glad överraskning då jag som älskar bakning tycker att det är roligt att se vad de skapar för bakverk. Men nej, jag är inte det minsta avundsjuk på dem som deltar. Jag skulle aldrig i mitt liv känna att det skulle vara en arena för mig då jag har svårt för att skapa mina kreativa bakverk under tidspress och med minimal chans på grund av tiden att göra om då det måhända "skiter" sig.
Jag måste känna att det jag gör, det gör jag i den takt som passar mig och att jag i slutänden har gjort det absolut bästa som jag någonsin har kunnat prestera, lite av den perfektionist som jag är.
 
 
Att prestera det bästa är nog något inneboende hos mig då jag har svårt att lämna ifrån mig eller prestera något halvdant. Med åren har jag blivit bättre och jag kan många gånger tänka och tycka att jag har gjort det bästa som jag kunnat prestera med tanke på de omständigheter som jag har haft, dock får det aldrig bli en ursäkt för att jag presterar sämre än vad jag skulle kunna.
 
Nu ska jag inte prestera något mer för dagen utan bara vara en stund innan det är dags att skicka den här tisdagen till historien. För alla dagar har sin egen historia, den kan vara allt mellan en helt fantastisk dag till en dag som su helst av allt vill glömma. Men hur din dag än har varit så hoppas jag att du har hunnit njuta en stund och reflekterat över att du har gjort det bästa du har kunnat, och det har varit gott nog!
 
Ta hand om dig!