Kloka unga vuxna
Att vara ung vuxen är inte lätt, det kan vi nog alla skriva under på. Man ska helst veta vad man vill, arbeta, utbilda sig, skapa sig ett hem, kanske börja skaffa sig en egen liten familj, göra karriär och tjäna pengar för att kunna göra saker som ger upplevelser och minnen. 
Det är lätt att hamna i det berömda ekorrhjulet och inte komma ur det. Att trampa runt på samma ställe år ut och år in och inte känna att man utmanas på något sätt.
Jag läste dock något så klokt från Amadeus Sögaard där han sa: Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är de för små. 
För precis så är det. Är det ingen utmaning då är det så lätt att du hamnar i ekorrhjulet och inte lyckas hoppa av. Ett mål ska ge pirr i magen, kännas lite otäckt, för annars är risken stor att det inte är en vision utan bara en del av det invanda, vilket är helt okej att vara nöjd med om det är det som man mår näst av. 
 

Jag strävar efter det som skrämmer mig lite, det som ger mig pirret i magen och gör att jag utmanar mig själv. Just nu är jag målfokuserad med en liten skrämmande känsla som kompanjon. Men jag vill mot målet och då är det bara att göra det bästa jag kan och bli vän med den rädsla som gör mig sällskap! 

Ta hand om dig! 
#1 - Angelica Wåhlin

Väldigt bra skrivet!

Svar: Tack så jättemycket! Ha en bra kväll!
Viktoria Grönqvist Alvin