Loppis på hemmaplan
Jag är med i alla möjliga olika grupper på Facebook. Det är allt från inredning, pedagogik, teckenspråk, loppisgrupper och andra sorters köp-och säljgrupper. 
Så igår i mitt scrollande, jag ska erkänna att jag läser sällan väldigt noga utan tittar mest på bilderna, så fastnade ögonen på en annons om loppis här i samhället som skulle ha öppet idag. 

Jag klickade upp de resterande av de bilder som hörde till annonsen och gillade det jag såg, vet ju dock att det oftast tas kort på det bästa. Kollade adressen och såg att det var tre-fyra hus längre bort från Åkerdala. Så idag innan vi drog igång med det som vi tänkt göra så tog vi en sväng bort till loppisen och gjorde några små fynd.
För endast 95 kronor fick vi med oss tre ovala fat, en kanna, fyra kaffekoppar med fat (jag har redan assietter i den serien) och en liten sockertång i kartong. 
Sockertången var faktiskt mannens fynd och vi köpte den mer eller mindre av rent nostalgiska skäl då han mindes en sådan från det att han var liten. Men det är lite det som loppisfynd går ut på ibland. Att få bli nostalgisk och minnas barndom och människor genom olika prylar. Sedan om allt kommet till användning är en helt annan sak, vilket vi givetvis inte behöver gå in på nu.

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna söndagseftermiddag och förbereda mig inför kommande arbetsvecka. Söndagsångesten håller sig på avstånd än så länge och det är jag så glad över! 

Ta hand om dig!