Med solen i ryggen...
Gjorde ett ärende upp på "tredje vind", som vi säger om vår tredje men mer eller mindre outnyttjade våning i vårt stora hus, här ikväll. Där uppe är utsikten mäktig och solens strålar hittade fortfarande in genom fönstren där uppe, trots att klockan närmade sig sju. 
Just nu känner jag att jag tar vara på varje sekund som jag får möjlighet till att stanna upp och sätta näsan i vädret och låta solen värma mig. Jag är lite av en soldyrkare och om jag skulle ha en enda sfär som jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna tänka mig att vara utan så är det solen. 
 
 
Jag dröjde mig kvar där uppe en liten stund och insåg att de njutningsfulla stunderna med solen kommer att bli färre och kortare för varje dag som går. Kunde inte låta bli att titta och jämföra solens upp- och nedgång idag med om hur det kommer att se ut om en månad. 
Idag gick solen upp klockan 06.06 och ner 19.40. En ganska lång solig dag har det varit att glädjas av, men om en månad, ja jag är ledsen att göra dig besviken, så kommer solen att gå upp klockan 06.31 och ner 18.17. Så passa på att gotta dig i solskenet när du kan! 
 
Ta hand om dig!