Du har plats 44 i kön... Tack för att du väntar.
Nja... jag vet inte riktigt det här med att få möjlighet att prata med en fysisk person. Jag skulle idag ringa ett bolag som levererar varor då jag hade lite frågor och åsikter. Då det är enklare att förklara sig till en fysisk människa så tänkte jag att jag lyfter luren och ringer dem. Sagt och gjort, men hamnar i en telefonkö där jag "bara" har 44 före mig. Jag vet att det inte är speciellt många med tanke på vad man kan läsa och höra från andra personer, men för mig är det en lång kö för något som jag inte har velat ringa om, men på grund av dem blev tvungen till. Lite b(itter)f(itta)? Ja, så kan man se det, så även jag, men efter en arbetsdag så är inte en telefonkö något jag längtar efter. 
Tur att det finns alternativa lösningar på början på problemet och den virituella världen får göra en insats, men med skrivna ord så kan det misstolkas och jag har redan lite taggarna ut innan jag ens fått svar på mina första små trevande frågor. Men den som väntar på något gott, väntar ju som bekant aldrig för länge och inom 24 timmar ska jag få en återkoppling. Spännande att se hur den avlöper. Om det blir till min fördel eller nackdel. Men jag är beredd att ta striden, då jag vet att jag inte har gjort något fel utan det är mellanhanden som har strulat till det.
Millimeterrättvisa är bara mitt efternamn, då jag är 70-talist och uppväxt med att allt skulle delas broderligt, jag har ju två äldre bröder, där allt från 33 cl drickor till Ahlgrensbilar påsar, och lika många av varje färg annars!, och hur många gånger man fick göra vad. Till och med så att kolasnörena klipptes i precis lika långa bitar... Ja ni som är i min ålder vet ju hur det gick till på den gamla goda tiden när man skulle dela på något. 
Ta hand om dig!