Hästens anatomi, på tårta iallafall
Att hålla på med det skapande jag gör i mitt företag, personliga tårtor, så får jag lära mig så mycket nya kunskaper. Jag ska erkänna att alla fastnar inte för alltid men en del gör avtryck och bara vetskapen om att jag har gjort ett försök att komma ihåg gör mig stolt. 
Min nya kunskap den här veckan är hästens anatomi, då det gäller en liggande häst, och jag ska inte sticka under stol med att det var inte plättlätt och jag fick tänka till både en och två gånger för att jag inte skulle vända benen åt tokigt håll. 
Själva tårtan är fylld med jordgubbsmousse och vaniljkrämsgrädde, den är mycket populär bland mina beställningar och den är så god. Tårtan är sedan täckt och dekorerad med marängsmörkräm och sockerpasta. 
Nu laddar jag upp för en kortvecka på mitt "riktiga" jobb då det sedan vankas påsklov därefter. Ett mycket efterlängtat lov kan jag lova!
Ta hand om dig!