Vardagspiff
Vissa dagar känner jag mig så grå och trist och det kvittar liksom vad jag än gör eller tar på mig så är det lika tråkigt. Det är nog dags att införskaffa en ny vårgarderob som går ända inifrån och ut... 
Jag har gjort en liten viktresa nu i början på året då jag har "tappat" tio kilo, och vill helst inte hitta dem igen, vilket är så roligt och det gör mycket för både för humöret och livet i stort, och detta bara genom att äta mindre portioner. Ja man äter oftast mer än vad man behöver. Men om man ska se "baksidan" av det hela så har jag knappast några kläder som sitter speciellt bra på kroppen längre och byxorna ser jag hänger som om de vore av baggy-modell. Men då har jag ju verkligen en orsak till att inhandla en ny garderob. Eller hur?!
Då det kan kännas lite tråkigt vad det gäller klädfronten, min man skojar till det och kallar den svarta färgen på mina kläder för "Your happy colour", vilket han inte menar något elakt med utan att min garderob består av mycket svart, vilket är en bra och täckande färg när man inte riktigt trivs med sin kroppsform. Men med nya former och ljusare tider kommer också lusten att förnya garderoben med mer färg!
 
Just nu kan jag bara göra lite piff på det yttre så som smink och hår men till vardags så blir det inte så mycket glitter och glamour till jobbet. Idag tog jag mig tid att testa något nytt när jag ändå stod med plattången i högsta hugg. Men det blir nog inte varje dag... Vad hittar du på för vardagspiff?