Paw Patrol-tårta och vad sociala medier har betydelse
I lördags så hade Kian kalas då han har fyllt år. Det som önskades på tårtan var figurerna i Paw Patrol och givetvis hans namnet och åldern! Här skapades det hund efter hund i bageriet och det häftiga med det här jobbet är att jag hela tiden får förkovra mig i saker och ting som jag inte vet det minsta om. Men nu har jag lärt mig iallafall det lilla om dessa figurer att de har olika uppdrag och att de säkerligen är väldigt olika i sina karaktärer. 
Tårtan fylldes med vaniljkrämsgrädde och jordgubbar samt nutellafluff och hela härligheten täcktes sedan med marängsmörkräm och sockerpasta. Alla figurer gjordes även dem i sockerpasta och jag tackar verkligen alla dessa personer som lägger ut tips och idéer i sina filmer på Youtube så att en sådan som jag har en chans att hänga med i mitt skapande. 
Det är så roligt när jag lägger upp mina bilder på företags-Instagramkontot och det gillas av människor över hela världen. Nu jagar jag absolut inte likes, men att få dem ger mig lite kvitto på att det finns människor som gillar det jag gör. Och då är det så klart att man blir glad och stolt! För att få bekräftelse på att det jag gör är uppskattat är min drivkraft för att fortsätta att skapa och våga ta mig an uppdrag som jag kanske skulle sagt nej till annars. Jag är så tacksam för all positiv respons som jag får! Ni är guld värda alla mina följare, läsare och kunder! 💕
Ta hand om dig!