Mellan dagarna
Ja, rubriken är inte felskriven, jag är mer eller mindre allergisk mot särskrivningar, utan det ska vara mellanrum mellan orden. För idag känner jag det verkligen som om jag befinner mig mellan dagarna. 
Jag ska erkänna att jag har knappt varit utanför dörren under den senaste veckan, inte mycket mer än mellan vedboden och ytterdörren men det känns helt okej med det också.
Bageriet är igång och det finns en del att göra så jag har lagt en del timmar på modellering då jag har fått beställningar på figurer som jag inte modellerat förut och då kostar det i timmar med att klura ut hur jag ska göra på bästa sätt och med hjälp av alla fantastiska människor som lägger upp instruktionsfilmer på Youtube så är jag på rätt väg. 
Snart är det ett nytt år och jag blev sittandes här vid matbordet med penna och papper, ja jag är fortfarande så "gammaldags" att jag använder det, och skriver inköpslista till nyårsafton då jag som traditionellt bjuder min man på en trerättersmiddag. Det är nästan så att jag tycker att planerandet är roligare än genomförandet. 
Vad det gäller nyårslöften så tänker jag som vanligt inte avge några. Istället fick jag inspiration från någon på Instagram (kommer som vanligt inte ihåg vem...) om att göra ett årsbingo med saker och upplevelser som man vill uppnå/uppleva som jag istället ska författa till mig själv. Vad som kommer att ingå där vet jag inte riktigt än, har bara små tankar och funderingar, men tänker att jag ska sätta mig ner en stund när jag är ensam hemma och verkligen tänka till hur jag vill ha det med mig och mina nära och kära. Så att jag tillsammans med dem får ett fantastiskt 2020!
Ta hand om dig!