Alla hjärtans dag
Jag hoppas att ni alla har haft en härlig alla hjärtans dag! En dag som i mitt tycke inte alls behöver betyda att man endast ska visa kärlek mellan ett älskande par, utan den dagen kan likväl innebära att visa den kärlek som man har inför alla de människor som finns omkring sig. För vi älskar människor olika beroende på vilken relation de har till oss, så som till exempel älskande, vän, barn, förälder, idol eller vad det nu må vara.
Själv har jag inte gett bort något speciellt idag, mer än min tid, men har istället fått både fina ord, konstverk och blommor. Ja, de två första är inte från min man, men dock det senaste i form av en bukett röda rosor. 
Jag älskar att få uppskattning och något litet oväntat ibland av min man, och den här buketten var just en sådan sak. Då vi inte är några personer som alltid hänger på de kommersiella dagar, som dessa gärna blir, utan vi ger något när vi tycker att vi vill oavsett dag, så blev det just en överraskning när buketten stod på bänken när jag kom hem från jobbet idag. Han vet hur han ska förundra mig min älskade man!
För att vårda kärleken är viktigt i ett förhållande, att hålla gnistan igång och inte ta något förgivet! En relation är något som man måste jobba på och våga acceptera varandras svagheter och styrkor för att kunna se varandra för de personer som man är, men samtidigt inse att man förändras genom åren både kroppsligt och till det sätt man är, men ändå kunna se den människan som man en gång i tiden blev så där härligt störtförälskad i! Jag förändras och min man förändras, det är inget som vi kan eller ska göra något åt, för då är ju inte vi vi längre. Gör vi det så skapar vi istället en personlighet som vi inte innerst inne är. Jag älskar min man för den han är, oavsett vilka sidor han visar, och jag älskar honom ännu mer för att han accepterar mig för den jag är med alla mina fel och brister och att  han kan se bortom dem och se den person som jag är, den han förälskade sig i för 15 år sedan! Håkan, du är min själsfrände och bästa vän!
Ta hand om dig!