Onsdag i min ensamhet
Jag vet att jag har skrivit om det förut, det här att vara ensam hemma, ha egentid kontra att vara båda inom husets fyra väggar. Jag uppskattar verkligen att vara två hemma och att höra hur min man stökar runt i huset, sitter ner och har en konversation med mig där vi ventilerar tankar idéer och dagen, eller att vi bara sitter tysta tillsammans i soffan och tittar på TV. Men jag kan tycka att det är skönt att vara ensam hemma ibland också då jag kan stöka i lugn och ro, inte för att han brukar säga något om det jag gör, men nu kan jag spela min musik på min egen ljudnivå utan att behöva fundera över det och sjunga (skråla) med i de textrader jag kan och riktigt känna mig som en rocksångare så stor jag är! 
 
Då jag sitter och jobbar ganska mycket vid datorn, när jag inte är kreativ och skapar tårtor, så kan det ge mig en liten unns av dåligt samvete. Men är jag ensam hemma då lider ingen, vilket min man inte gör utan det bara är min känsla av att sitta vid en svart/grå platt tingest och skapa saker som egentligen inte finns mer än som ettor och nollor. Jag kan nu sitta här vid datorn och göra allt det som jag behöver göra och sedan använda resten av tiden till det det som jag vill som till exempel lite shopping... eller andra "nödvändiga" saker och vara färdig med det tills han kommer hem. Ikväll drog han iväg på hockey till Västervik, vilket jag tackade nej till.
När jag är ensam så snurrar många tankar i huvudet och jag försöker att få lite ordning och reda på det, vilket inte alltid är det enklaste. Jag har lite idéer som vi får se om jag kan förverkliga sedan lite längre fram under året. Måste göra lite efterforskningar först innan jag skapar för stora slott, som kanske mynnar ut i luftslott. Men det gäller att alltid ha en drivkraft, en motivation att gå vidare i de tankar och idéer som existerar, det värsta som kan hända med tankarna är att de inte går att förverkliga och då är det bara att tänka nya tankar. För hos mig kan jag lova tar de aldrig slut!
Ta hand om dig!