Sisådär...
Hm.. teknik i all ära, men den verkar ha ett eget liv ibland. Just nu strular bloggportalen en del och det fungerar inte alltid som jag vill, därav de mer sporadiska inlägg som blir här just nu. Jag har skrivit långa härliga inlägg som helt plötsligt bara försvunnit, det har inte gått att lägga in bilder och jag vet inte vad det har varit mer som har strulat. När saker och ting inte fungerar som de ska så har jag en tendens att tröttna och lägga ner, för att sedan börja om på nytt igen efter ett tag. Då brukar det kännas lite bättre...
Men jag får se det positiva i det, desto mer tid fick jag att lägga på andra saker och ting att ta tag i. Ni vet såna saker som man sparar på till ett bättre tillfälle, fast man vet att det där bättre tillfället inte dyker upp, men man hoppas på...
 
Igår var min man och jag iväg en sväng på eftermiddagen till Västervik. Han hade ett ärende att uträtta och jag följde med som sällskap då det alltid finns lite extra tid över för lite strosande i affärer. Jag hittade en hel del, men som jag faktiskt inte köpte, och står här nu och ångrar ett av de inköp som jag avstod ifrån. Vi får se om jag kanske drar iväg en annan gång för att kolla om det finns kvar.
En av de investeringar som jag faktiskt gjorde var en efterlängtad skrivbok som jag gjorde ett inlägg om här för en tid sedan. En bok där jag ska skriva ner mina tankar och mål här i livet och behöver ha på pränt för att kunna bena ut i mitt huvud hur jag har tänkt. Och inte kommer det bli sämre då jag valde att även spendera ett par kronor på lite härliga färgpennor att skriva med. För vem kan känna sig nere med färg?!
Nu är det bara att fortsätta att njuta av den här helgen som tydligen har bestämt sig för att gå i gråskala när man tittar ut. Dock tycker jag att det är skönt då det blir mer "lagligt" att vara inne och det mest positiva, snön smälter bort!
Ta hand om dig!