Återbruk och arrangera om efter julen
Nu börjar jag verkligen tröttna på julen men den finns fortfarande kvar nästan till fullo här hemma hos oss. Jag har haft lite för mycket av annat att göra under de dagar som har varit på det nya årat så jag har inte riktigt hunnit med det än. 
Jag har dock lyckats med att plocka bort adventsljusstaken på köksön, kanske mest för att jag har arbetat där i tre dagar, och jag tycker att det är svårt att få till det igen efter julsakerna plockas bort. Jag vill ha lite förändring, så att plocka fram samma saker som stod där innan jul är inte så där jätteroligt att plocka fram och ställa på exakt samma ställe. Men med lite fantasi och kreativitet så kommer man långt.
 
 
En gammal halvvissen bukett som klipptes ner och arrangerades om och tre fina ljusfat av märket ARABIA som jag fått av min son och hans sambo som lämnades kvar i deras hus som de köpte. Och av det som de inte ville ha så hittade jag då en del skatter, tur att vi tycker olika om vad som är skatter och inte. Där fick de tre ljusen som det var något kvar av i adventsljusstaken fick sin plats, så känns det så mycket roligare att komma in i köket. Nu är det bara "resten" av julen som ska ut i helgen. 
Som vanligt fasar jag för att få ut granen. Tänk alla dessa barr som ska ramla av innan man är färdig och vi är säkerligen många i detta avlånga land som dammsuger upp granbarr ända fram till påsk skulle jag tro. Alternativet skulle vara en plastgran, men jag känner än så länge att en jul utan riktig gran är ingen jul. Och då får jag ju inte heller någon chans att gnälla över barren heller! 🤣
Nej, nu njuter vi av att det är fredag och alla bekymmer, om vi hade några vill säga, är som bortblåsta!
Ta hand om dig!