Lördag och allt är lugnt.
Nu blev jag sittandes i soffan, nyduschad och någorlunda pigg. Precis som det ska vara. Företaget har fått jobba den här veckan då det har varit två leveranser den här lördagen. Barntårtor båda två, en Pippi och en enhörning, båda lika roliga att göra. 
Fler bilder hittar du på min Facebooksida Åkerdala Sockerbageri eller på min Instagram akerdalasockerbageri.
Det krävs både precision och motivation att få till det, då företaget bara är en bisyssla, och mitt ordinarie jobb tar mycket ork och energi i anspråk. Men att få komma hem och sätta sig i köket och modellera fram Lilla Gubben eller Pippi Långstrump ger mig så mycket mer energi än vad jag har gett. Sedan ska jag erkänna att jag på fredagkvällen ofta är helt sket slut, men det är det värt! 
Framöver finns en del inbokat i företagskalender och det känns som det rullar på i ett lagom tempo. Jag är lite av en perfektionist och vill ge dig som kund det bästa jag kan åstadkomma, för du har ju gett mig ett förtroende att förgylla din dag, och därför känns det helt okej med den mängd förfrågningar som kommer in. 
 
Att få bekräftelse på det jag har gjort är också något som jag behöver men inte kan begära. Det är lätt hänt att självkänslan och självförtroendet svajar då jag inte är riktigt säker på att det jag gör blir bra i andras ögon. Jag ser bara de "fel" och brister som eventuellt finns, medan den som betraktar tårtan inte ser detsamma som jag ser. Men idag har jag fått så fina ord från båda mina kunder och jag sitter här och är stolt som en...tupp? och tänker: Vafasen! Jag kan ju faktiskt!
Nu ska jag fortsätta att njuta av den här kvällen och att det är en fantastisk lördag där det bara är att vara som står på schemat. Och det är inte ju faktiskt inte så bara det!
Ta hand om dig!