Marknadsföra sig själv
Ikväll har jag suttit och småpysslat lite med mitt företag, Åkerdala Sockerbageri. Det är inte lätt att lyfta och hävda sig själv och att göra det på ett ödmjukt men ändå inte "mjäkigt" sätt. Det ligger inte riktigt i min, eller de flestas, natur att hävda sig själv och säga att det här och det här är jag bra på. Det tar liksom lite emot och självkänslan och självförtroendet är inte riktigt så pass stabila, så pass att jag tvivlar på mig själv och tänker att dom som läser det här kommer att tro att jag ljuger mig blå i ansiktet när jag skriver det här.
Men i nästa andetag så kommer det en liten strimma av självförtroende, att det här är jag visst bra på och det stämmer till punkt och pricka det jag skriver så det får stå kvar. Man kan ju undra varför jante-lagen har så stor genomslagskraft hos oss människor!
Den finaste tårtspaden som finns fick jag av sonen med sambo i julklapp!
För hur det än är så är jag unik, det finns bara en som jag, och det jag gör det gör jag bara så bra som jag kan göra. Och ska jag lyckas komma framåt här i livet så måste jag marknadsföra mig själv och jag tränar på att se det jag gör bra och våga visa det så mycket jag kan. för jag har bara ett liv och det vill jag göra så mycket jag kan med!
Ta hand om dig!