Mitt i livet...
Jag har funderat mycket på det där med att vara mitt i livet... Mitt liv pågår här och nu och jag vet inte om jag åldersmässigt är halvvägs eller i slutet. Det enda jag vet att jag är mitt i det och ska ta vara på alla dagar som jag har. 
Vad jag vill fylla alla mina dagar med vet jag inte riktigt. Vissa dagar har jag tusen idéer och andra dagar är det bara att låta omvärlden bestämma var jag hamnar. Det jag vet är att jag vill fylla dem med det som känns meningsfullt och som jag kan fylla min må-bra-bank med.
Nu är inte alla mina dagar fyllda med glatt humör, skratt och positiva upplevelser, trots att det är det som jag väljer att visa mest av här, men jag tänker att allt som sker i livet gör mig mer erfaren och ger mig ett perspektiv på det liv jag lever som gör att jag kan ta nästa steg och nästa, att aldrig stanna kvar och älta för länge, utan bearbeta och gå vidare.
Alla steg som jag tar kan jag välja åt vilket håll jag vill gå. Jag kan också välja att ta stora eller små kliv och det har betydelse. Vissa gånger orkar jag inte ta mer än små trippande steg i en riktning, nästa gång kanske det blir, frivilligt eller ofrivilligt, ett stort steg bakåt, men det är ändå upp till mig åt vilket håll jag ska ta nästa steg. Det gäller att ha tron kvar på att varje steg jag tar är ett steg för mig... och stegen strävar framåt...
Ta hand om dig!