När humöret brister, laga det med...
Igår var jag verkligen på hugget, eller rättare sagt irriterad över hur saker och ting blev, men samtidigt så stolt över att jag fixade till det så att det blev rätt. Så idag är mitt företags-Instagram öppet igen och rullande. Allt för att ni ska kunna välja om ni vill följa AkerdalaSockerbageri för att se mina tårtor, eller mig viktoria_alvin, eller varför inte båda?
Gamla saker som kommer väl till användning i vårt fina kök.
Jag har lite svårt att ta motgångar ibland och då framförallt om jag känner mig pressad och stressad över andra saker samtidigt. Så igår så åkte tandborsten iväg på en flygtur i badrummet då jag, som alltid gör något mer samtidigt som jag borstar tänderna, skulle öppna dörrarna till duschen och de helt plötsligt inte gick att öppna när jag hade tänkt ställa in mina nya hårvårdsprodukter inför morgondagens dusch. Fly förbannad och munnen full av tandkrämsskum, så jag var tvungen att härja i en lite tystare ljudvolym än vad jag hade önskat, stod jag på en pall med en sopborste i högsta hugg för att försöka fixa problemet som var på insidan av duschdörrarna. Självklart så var borsten för kort, eller om det var jag, så där fick jag kliva av pallen för att hämta ett längre skaft för att fixa det. Jag kan säga att det höjde inte min glädje där, inte det minsta! Det slutade med att mannen fick assistera mig i mekandet för att komma till en lösning av problemet. Men så här efteråt är det något som jag kan skratta åt, och väl är väl det, då hela situationen är helt komisk och framförallt INGET att hetsa upp sig över. Men med en tilltagande stressnivå och en press över lite olika saker gör att humöret brister. Vilken tur att jag har världens lugnaste man som alltid kan få ner mitt humör i en mer "behaglig" nivå. All heder åt honom som står ut med mitt humör som dyker upp ibland. Dock sällan, men det dyker upp...
Nej, nu ska jag nog ta och kika in ett erbjudande om lite extra rabatt på klänningar som dök upp idag. Man vet aldrig vad man kan hitta och om jag inte tittar så kanske jag går miste om något bra!
Ta hand om dig!