Onsdag, roliga felsägningar och skäggborste
Onsdag och huvudet är ganska trött skulle jag tro med tanke på hur eftermiddagen och kvällen har varit här hemma på Åkerdala. Jag har inte den där trötthetskänslan själv utan det är mer med handlingar och ord som gör att jag förstår att det nu är dags att ta ner tempot för dagen. Mannen fick sig ett gott skratt vid middagsbordet då jag skulle berätta lite om dagens händelser och vänder och vrider på ord som jag har sagt hundratals gånger, men just idag gick det inte att säga Åkerdala Sockerbageri. Så istället uttryckte jag mig Sockerdala Åkerbageri, vilket är mycket svårare att säga och inte alls borde finnas uppe i hjärnkontoret. 
För visst är såna felsägningar roliga! Det passar min lite barnsliga humor och jag kan vrida mig länge av skratt och tårarna trillar nerför kinderna av dessa ordvrickningar. Jag har till exempel haft en sko i sten, vilket är mer eller mindre omöjligt, och vassta katten. Men jag själv reagerar inte på de felsägningar jag gör, utan det blir den stackare som måste lyssna på mig som med ett litet skevt leende berättar att: Nu Viktoria så råkade du säga lite fel... Jag skrattar och den andra... småler lite i ren och skär artighet. Men, tänker jag det kan ju faktiskt inte bara vara jag som tycker att det här är roligt, eller?!
Kolla snyggingen i skägg! ♥
Ni som läser min blogg lite mer frekvent varje, eller nästan varje, dag har läst om hur förtjust jag är i presenter, både att få och att ge. Så sagt och gjort så beställde jag en liten grej till min man, som han idag förärades med. 
Borste hittar du här.
Han har nu sedan i oktober-november någon gång odlat ut sitt skägg. Och alla ni som vet att det är viktigt att hålla ordning på all hårväxt, ja oavsettt var den är den där hårväxten..., vet att det även krävs bra grejer till det. Nu fick min man en skäggsax i julklapp av min son med sambo och då tänkte jag att jag skulle ta och haka på det temat och köpa honom en skäggborste. Just för tillfället så använder han en av mina tandlösa kammar, som jag verkligen tycker har sett sina bästa dagar, och har ju då även en liten baktanke med den nya skäggborsten - att kammen åker väck, men vi får väl se hur det blir med det. Nu när han fick den här borsten så har han en helt fint och fräsch uppsättning av både redskap, shampo och tvålar till skägget, vilket jag tycker bara är bra att ta hand om det man har med bra grejer. Det blir liksom lite roligare då.
Imorgon är det torsdag igen och då ska den bli av, min torsdagsbakning. Vi får se vad det kan tänkas bli, kan bero på helt vad jag är sugen på när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet. Men nu njuter vi en stund till av denna onsdag. 
Ta hand om dig!