Överraskningspresenter
Jag är barnsligt förtjust i att få paket, lika barnsligt förtjust är jag i att ge presenter. De mest minnesvärda gåvor som jag fått är just de som jag inte har förväntat mig att få, de där presenterna som är en god tanke bakom och mycket personligt engagemang i. Och självklart så behöver en present inte bestå av någon pryl, en god gärning smäller lika högt om inte högre ibland. Oavsett vilket, sak eller gärning, så känns det lika gott att få som att ge.
 
Jag är både bra och dålig på att ge dessa presenter. Sämst går det om jag ska fixa något till ett speciellt datum eller händelse, då blir det mer påtvingat, bättre går det när det blir mer spontant. För en present behöver inte höra ihop med en födelsedag eller annan högtidsdag, det kan bara vara därför att och det är även då de blir som mest uppskattade av de som är mottagare.
Nu ska jag beställa just en sådan där liten överraskningspresent till min man, bara för att jag kan och vill. För ibland så kan man behöva det där lilla paketen en helt vanlig sketen vardag för att förgylla veckan och varför inte ge lite guldkant på tillvaron för en av de personer som betyder mest i mitt liv!
Nu fortsätter vi att njuta av denna söndagkväll och laddar inför den nya vecka som dyker upp om några timmar!
Ta hand om dig!