Reflektera, eller bara skita i det?
Jag kan ofta tycka om att reflektera och fundera över saker, lite som att göra en utvärdering av läget. Ibland kan det vara bland det bästa jag kan göra och ibland kanske jag helt enkelt skulle ha struntat i det då resultatet kanske inte blir det som jag har önskat mig. För jag ska erkänna att jag kan tycka att det är så jävla skönt att bara blunda för saker, bara vända dem ryggen och ignorera. 
Visst , det kan komma surt efteråt, det kan bli ett bakslag som heter duga, men ibland är det som att välja mellan två onda ting där det ena är lika illa som det andra. Så vad fasen, kanske bara bättre att låta det vara och samla energi och ta de eftermälen som blir. Då finns det iallafall någon mer kraft i kroppen att ta tag i det. 
 
Samtidigt så känner jag mig lite busig och rebellisk när jag struntar helt i vissa saker som man som vuxen kanske skulle ta tag i, bara för att. Den här känslan av att gå mot strömmen och tänka: Att så här gör jag just nu! är ganska befriande och ger allt en liten energiboost bara det. Kanske ska göra det lite oftare.. för det kan ju inte skada så länge det inte drabbar någon annan än mig? Jo, fram för den mer okonventionella personen som vi alla har inom oss! Låt oss plocka fram den där som inte alltid gör som man ska utan går lite över gränserna bara för att. Visst vore det härligt?!
Ta hand om dig!