Vad är det för dag idag?
Jo, idag är det inte vilken dag som helst utan vinets dag. En härlig dag att fira vill jag mena, men hamnade lite fel i veckan då det "bara" är tisdag. Man kanske ska spara dosen till på fredag och ta både tisdags- och fredagsglaset, bara för att komma i fas menar jag... 
Tisdag är annars den dag i veckan som på något vis är längst och segast då den stundande helgen verkar lite för långt bort. Men så fort den är gjord så tror jag minnsan att det är fredag igenpå ett kick! Härliga känsla! Den där härliga känslan att det är full fart mot helgen infann sig redan så fort jag steg innanför dörren här hemma idag. Jag brukar annars känna mig ganska urlakad och orkeslös på tisdagar men idag så har jag huvudet fullt av idéer och har spenderat kvällen mycket med kreativa tankar och förslag om både det ena och andra. För alla dessa saker som trängs inne i huvudet ska jag på något sätt försöka sätta i rullning och omsätta i något mer än just bara tankar. Inte inom någon speciell tidsram men ändå att försöka få igång det som jag vill. Spretigt är det och allt kanske inte är genomförbart, jo jag lever väl lite i det blå och har svårt att se begränsningarna ibland, men om det går att göra lite av det jag tänkt så blir jag lycklig.
 
Jag funderar att skaffa mig en anteckningsbok för att skriva ner de idéer och tankar jag har, då jag lätt annars glömmer dem eller trillar in på en ny bana bara för att jag inte riktigt får ihop det hur jag planerade in det första gången jag kom på uppslaget. Sedan kanske jag kan få min man att läsa mina anteckningar för att inspirera, läs dupera, hans egna tankar och idéer. Kan tyckas tufft, men det är inte så illa som det låter. Han har många bra förslag och jag tror att även han många gånger duperar mina tankar och idéer med det han kommer på, för det är sällan några dåliga idéer kan jag lova och ett bra sätt att få ner mig på jorden igen. Ja, så får det nog bli, en anteckningsbok till Viktoria och så lär det bli många bra, och mindre bra, idéer nedskrivna och att se dem på pränt kanske gör det lättare för mig att avgöra om det är helt omöjligt eller inte, så jag slipper försöka förklara hur "bra" min idé är för den bättre vetande, för det är han min älskade man!
Ta hand om dig!