Vem jagar dom egentligen?
Idag har min företagsinstagram blivit avstängd på grund av att de tyckte inte att jag följde deras policy, så tyvärr får ni vänta på att det ska öppnas igen då jag har skickat in det som de krävde av mig. Vilket de alldeles själva kunde ha kollat på ett enkelt sätt.
Ja, jag är gnällig nu, men jag känner att det är lite fel saker som de lägger sin energi på just nu. Det finns så mycket andra saker i deras app som de skulle kunna stänga av både folk och företag för, där det är saker som inte känns riktigt rumsrent och etiskt rätt, men jag gör som jag blir tillsagd och hoppas på det bästa. Ibland känns det som att de "stor" hellre jagar de "små" för de är lättare att strida mot och visst ska man välja sina strider, men de ska vara jämnbördiga i så fall. Jaga alla de som hackar andras konton, både privata och företag och se till att de åker fast, de gör så mycket skada för den lilla personen i sammanhanget. För att inte tala om den känsla som infinner sig när det sker. Men jag säger som Robert Gustafsson när han gjorde imitationen av Tony Rickardsson: "Jag är inte bitter!" Sagt med en stor portion ironi...
Idag har jag iallafall lyckats få ut julen ur huset och det enda som påminner om att den har varit är några få julblommor som fortfarande ser någorlunda livsglada ut, så de får stanna ett tag till. Något mer som påminner mig om att julen är över är att det imorgon drar igång med jobb igen. Ställa klockan, packa jobbväskan och fixa kläder står på att göra-listan ikväll. Göromål som jag lätt hade klarat mig utan ett bra tag till. 
 
Nu njuter vi av de timmar som är kvar av den här söndagen och med vedspisen sprakande i köket, ljusen tända på bordet så kan det bara bli en bättre söndagkväll.
Ta hand om dig!